Επιμορφωτικό Online Σεμινάριο: Οι Μεγάλες Αρχαιολογικές Ανακαλύψεις σε Ανασκαφές
Εγγραφές έως Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2024
Έναρξη τμήματος 28/11/2024
Κόστος 75 ευρώ
- Διάρκεια 6 ώρες και 40 λεπτά
Παρακολούθηση μέσω internet όποια ώρα και ημέρα θέλετε
με συνδυασμό βιντεοσκοπήσεων και σημειώσεων
- Για την εγγραφή, καταβάλλετε το κόστος των 75 ευρώ. Στη συνέχεια ειδοποιήστε μας ότι βάλατε τα χρήματα στο info@semigo.gr ή στο (+30) 22310-51262.
- Για τους τρόπους πληρωμής πατήστε εδώ.
- Βεβαίωση παρακολούθησης. Εκδίδεται από το κέντρο μας, αναγνωρισμένο από τον ΕΟΠΠΕΠ.
- Σημειώσεις διαθέσιμες για αποθήκευση στη συσκευή σας.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
A) ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ
– Αρχαιολόγους
– Ιστορικούς
– Εκπαιδευτικούς
– Οποιοδήποτε άτομο έχει ενδιαφέρον για την επιμόρφωση στον τομέα της Αρχαιολογίας.
Β) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
- Ο τάφος του Τουταγχαμών
- Μάτσου Πίτσου
- Ο πήλινος στρατός
- Το σπήλαιο Λασκώ
- Πομπηία
- Το Νησί του Πάσχα
- Το ναυάγιο της Κερύνειας
- Η Νίκη της Σαμοθράκης
- Το συγκρότημα του Άνκορ
- Το αγγλοσαξονικό καράβι του Σάφολκ
Γ) ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ
Λίγα λόγια για τη Νάγια Δαλακούρα…
Η Νάγια Δαλακούρα, γεννήθηκε το 1980 στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην Κομοτηνή.
Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας – Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με κατεύθυνση Αρχαιολογία. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών της σπουδών παρακολούθησε για ένα εξάμηνο σπουδές αρχαιολογίας στο Westfälische Wilelhms Universität στο Mȕnster της Γερμανίας. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακών διπλωμάτων στη μουσειολογία από το Πανεπιστήμιο του Leicester της Αγγλίας και στην αρχαιολογία από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Είναι διδάκτωρ Εθνογραφικής Μουσειολογίας του Τμήματος Ιστορίας – Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Υπήρξε διδάσκουσα του μαθήματος «Λαϊκός Πολιτισμός» στο Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και σε τακτά χρονικά διαστήματα πραγματοποιεί διαλέξεις σε Τμήματα Της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δ.Π.Θ.
Από το 2003 εργάζεται στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ως αρχαιολόγος-μουσειολόγος. Έχει εργαστεί στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας, το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Φωκίδας και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ροδόπης, όπου εργάζεται σήμερα.
Έχει εκπονήσει πολλές μουσειολογικές μελέτες και συμμετείχε στην οργάνωση περιοδικών και μόνιμων εκθέσεων.
Από το 2004 δραστηριοποιείται ενεργά στη μουσειακή εκπαίδευση. Υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα για σχολεία, οικογένειες και ειδικές ομάδες κοινού, όπως άτομα σε απεξάρτηση, ψυχικά ασθενείς, άτομα με αισθητηριακές και νοητικές αναπηρίες και άτομα με μερική ή ολική απώλεια όρασης. Έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει πλήθος εκπαιδευτικών προγραμμάτων και έχει εκδώσει πλούσιο μουσειακό εκπαιδευτικό υλικό.
Είναι συγγραφέας του επιστημονικού εγχειριδίου «Μεταγράφοντας την τέχνης. Μουσεία, πινακοθήκες και χώροι πολιτισμικής κληρονομιάς ως τόποι δημιουργικής γραφής», εκδόσεις ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ, 2020.
Δ) ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
Πλήρης αλληλεπίδραση, μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις απευθείας μέσω του μικροφώνου σας ή μέσω chat και ο εισηγητής σας απαντά.
Ε) ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ, ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Για την εγγραφή, καταβάλετε το κόστος των 75 ευρώ. Στη συνέχεια ειδοποιήστε μας ότι βάλατε τα χρήματα στο info@semigo.gr ή στο (+30) 22310-51262.
Ζ) ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
Δέκα βιντεοσκοπημένες συνεδρίες συνολικής διάρκειας τεσσάρων ωρών και σαράντα λεπτών. Επιπλέον μία ζωντανή συνεδρία μέσω internet για επίλυση αποριών διάρκειας δύο ωρών. Συνολική διάρκεια 6 ώρες και 40 λεπτά.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο όσο ταχύρρυθμα επιθυμείτε ή με πιο αργό ρυθμό, με μέγιστη χρονική διάρκεια παρακολούθησης τους πέντε μήνες από την έναρξη του.
Για περισσότερες πληροφορίες ή για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.
Πατήστε υποβολή και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.