Επιμορφωτικό Online Σεμινάριο: Μαγειρική σε Ψάρια και Θαλασσινά
Εγγραφές έως Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2025
Έναρξη τμήματος 06/02/2025
Κόστος 75 ευρώ
- Διάρκεια 5 ώρες
Παρακολούθηση μέσω internet όποια ώρα και ημέρα θέλετε
με συνδυασμό βιντεοσκοπήσεων και σημειώσεων
- Για την εγγραφή, καταβάλλετε το κόστος των 75 ευρώ. Στη συνέχεια ειδοποιήστε μας ότι βάλατε τα χρήματα στο info@semigo.gr ή στο (+30) 22310-51262.
- Για τους τρόπους πληρωμής πατήστε εδώ.
- Βεβαίωση παρακολούθησης. Εκδίδεται από το κέντρο μας, αναγνωρισμένο από τον ΕΟΠΠΕΠ.
- Σημειώσεις διαθέσιμες για αποθήκευση στη συσκευή σας.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
A) ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ
- Σεφ
- Μάγειρες/ -ισσες
- Αποφοίτους και σπουδαστές σχολών Μαγειρικής
- Οποιοδήποτε άτομο έχει ενδιαφέρον για την επιμόρφωση στον επισιτιστικό τομέα σχετικά με τη μαγειρική σε ψάρια και θαλασσινά.
Β) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ
- Βασικές ορολογίες
- Τρόπους θερμικής επεξεργασίας διαφόρων ειδών ψαριών και θαλασσινών
- Διάκριση ψαριών καθώς και τα χαρακτηριστικά φρέσκων και μπαγιάτικων.
- Χημική σύσταση ψαριών, τα αυγά τους, η χρήση τους μέσα στην οικιακή και στην επαγγελματική κουζίνα,
- Με ποιους τρόπους συνδυάζονται, γαρνιτούρες και σάλτσες.
- Σούπα λαχανικών με κοκκινόψαρο,
- Κουτσομούρες σαβόρο,
- Μύδια με κέλυφος αχνιστά με μυρωδικά,
- Γαριδομακαρονάδα με πάστα σπανάκι,
- Σολωμός φούρνου σε μαρινάδα και επικάλυψη κρεμάς τυριού,
- Καλαμάρι με λαχανικά σε λαδόχαρτο ψημένο,
- Χταπόδι μελωμένο φούρνου στον ατμό του,
- Γαρίδες welligton, τυλιγμένο και ψημένο σε φύλλο σφολιάτας,
- Λαβράκι ποσέ σε ζωμό ψαριού,
- Σουβλάκι ξιφία μαρινέ,
- Φαγκρί ceviche,
- Κρανιός σε κουρκούτι τεμπούρα,
- Φιλέτο φαγκρί σωτέ,
- Γαρνιτούρες και σάλτσες σερβιρίσματος,
- Food Styling των παρασκευών.
Γ) ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ
Λίγα λόγια για την Ελένη Κουμαντάνου…
Η Ελένη Κουμαντάνου είναι απόφοιτη του ΙΕΚ Λάρισας στην ειδικότητα Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης και διαθέτει 17 χρόνια εμπειρίας στον επαγγελματικό χώρο της κουζίνας μέσω των επαγγελματικών της δραστηριοτήτων. Απασχολείται ως Consulting/εκπαίδευση προσωπικού/νέου μενού σε εστιατόρια, ξενοδοχεία και εστιατορικές μονάδες. Επίσης, απασχολείται και ως Prive Chef σε βίλες.
Επιπρόσθετα, έχει διατελέσει μέλος κριτικής επιτροπής αξιολόγησης και απονομή βραβείων Vegan, Bakery και Pastry και είναι Τέως Αντιπρόεδρος στην Ελληνική Ακαδημία Αρχιμαγείρων στην Ελλάδα. Έχει συνεργαστεί ως συνεργάτης στο βιβλίο The Greek diet cure. Επίσης, έχει συνεργαστεί ως Executive Chef στο Ανθολόγιο Ελληνικής Γαστρονομίας.
Ακόμα διαθέτει πολυετή εμπειρία σε σεμινάρια κουζίνας της κάθε χώρας, τα τελευταία 14 χρόνια απασχολείται και ως εκπαιδευτικός σε κρατικές, ιδιωτικές σχολές και κολλέγια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής και αρθρογραφεί σε τέσσερα ιντερνετικά sites στη στήλη μαγειρικής.
Δ) ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
Πλήρης αλληλεπίδραση, μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις απευθείας μέσω του μικροφώνου σας ή μέσω chat και ο εισηγητής σας απαντά.
Ε) ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ, ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Για την εγγραφή, καταβάλετε το κόστος των 75 ευρώ. Στη συνέχεια ειδοποιήστε μας ότι βάλατε τα χρήματα στο info@semigo.gr ή στο (+30) 22310-51262.
Ζ) ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
Δεκαεπτά βιντεοσκοπημένες συνεδρίες συνολικής διάρκειας τριών ωρών. Επιπλέον μία ζωντανή συνεδρία μέσω internet για επίλυση αποριών διάρκειας δύο ωρών. Συνολική διάρκεια 5 ώρες.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο όσο ταχύρρυθμα επιθυμείτε ή με πιο αργό ρυθμό, με μέγιστη χρονική διάρκεια παρακολούθησης τους πέντε μήνες από την έναρξη του.
Για περισσότερες πληροφορίες ή για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.
Πατήστε υποβολή και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.