Επιμορφωτικό Online Σεμινάριο: ISO 22000:2018 - Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων
Εγγραφές έως Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2024
Έναρξη τμήματος 28/11/2024
Κόστος 120 ευρώ και διευκόλυνση καταβολής σε 2 δόσεις των 60 ευρώ
- Διάρκεια 9 ώρες και 10 λεπτά
Παρακολούθηση μέσω internet όποια ώρα και ημέρα θέλετε
με συνδυασμό βιντεοσκοπήσεων και σημειώσεων
- Για την εγγραφή, καταβάλλετε την 1η δόση των 60 ευρώ ή όλο το ποσό των 120 ευρώ. Στη συνέχεια ειδοποιήστε μας ότι βάλατε τα χρήματα στο info@semigo.gr ή στο (+30) 22310-51262.
- Για τους τρόπους πληρωμής πατήστε εδώ.
- Βεβαίωση παρακολούθησης. Εκδίδεται από το κέντρο μας, αναγνωρισμένο από τον ΕΟΠΠΕΠ.
- Σημειώσεις διαθέσιμες για αποθήκευση στη συσκευή σας.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
A) ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ
- Τεχνολόγους Τροφίμων,
- Χημικούς,
- Γεωπόνους που εργάζονται στον Τομέα των Τροφίμων,
- Φοιτητές των παραπάνω ειδικοτήτων,
- Υπεύθυνους ασφάλειας τροφίμων,
- Στελέχη βιομηχανιών τροφίμων,
- Στελέχη μαζικής εστίασης,
- Άτομα με θέσεις ευθύνης στην παραγωγή, την διανομή, την εμπορία και την παράθεση των τροφίμων,
- Εσωτερικούς επιθεωρητές συστημάτων διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων.
- Οποιοδήποτε άτομο έχει ενδιαφέρον για την επιμόρφωση στον τομέα της Τεχνολογίας Τροφίμων – Προτύπων ISO.
Β) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
- Εισαγωγικές έννοιες
- Εισαγωγή στα Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων
- Αρχές των Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων
- Διεργασιακή Προσέγγιση – Κύκλος Βελτίωσης
- Αρχές HACCP – Δομή του ΣΔΑΤ
- Εισαγωγή για το πρότυπο ISO 22000
- Πλαίσιο λειτουργίας του Οργανισμού
- Ηγεσία: ηγεσία & δέσμευση, πολιτική, ρόλοι & υπευθυνότητες
- Σχεδιασμός: αντιμετώπιση απειλών, αξιοποίηση ευκαιριών, στόχοι & σχεδιασμός αλλαγών
- Υποστήριξη: Πόροι, επαγγελματική επάρκεια ευαισθητοποίηση, επικοινωνία & τεκμηριωμένες πληροφορίες
- Λειτουργία Οργανισμού, προαπαιτούμενα, ιχνηλασιμότητα, έκτακτες ανάγκες
- Ανάλυση κινδύνων, επικύρωση του μέτρου ελέγχου και σχέδιο ελέγχου κινδύνων.
- Επαλήθευση σχετικά με τα PRP και ανάλυση αποτελεσμάτων
- Έλεγχος προϊόντων και μη συμμορφώσεων, διορθώσεις και διορθωτικές ενέργειες, απόσυρση / ανάκληση
- Παρακολούθηση, μέτρηση, ανάλυση και αποτίμηση επιδόσεων
- Εσωτερική επιθεώρηση και ανασκόπηση από τη Διοίκηση
- Βελτίωση, συνεχής βελτίωση και επικαιροποίηση του συστήματος διαχείρισης ασφάλειας των τροφίμων.
Γ) ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ
Λίγα λόγια για την Ελπίδα Ταλιουράκη…
Η Ελπίδα Ταλιουράκη είναι απόφοιτος του τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του ΑΤΕΙ Αθηνών, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων Πιστοποιημένη από τον ΕΟΠΠΕΠ και Εκπαιδεύτρια ΕΦΕΤ. Τα τελευταία 15 χρόνια έχει εργαστεί ως Υπεύθυνη διασφάλισης ποιότητας σε επιχειρήσεις μαζικής εστίασης, σε ξενοδοχείο και ως εξωτερική συνεργάτης για επιθεωρήσεις υγιεινής σε καταστήματα λιανικής πώλησης τροφίμων. Επίσης, εργάζεται ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων σε Ι.Ε.Κ. και Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων.
Δ) ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
Πλήρης αλληλεπίδραση, μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις απευθείας μέσω του μικροφώνου σας ή μέσω chat και ο εισηγητής σας απαντά.
Ε) ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ, ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Για την εγγραφή, καταβάλετε την 1η δόση των 60 ευρώ. Στη συνέχεια ειδοποιήστε μας ότι βάλατε τα χρήματα στο info@semigo.gr ή στο (+30) 22310-51262.
Ζ) ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
Οκτώ βιντεοσκοπημένες συνεδρίες, διάρκειας περίπου πενήντα πέντε λεπτών η κάθε μια. Επιπλέον μία ζωντανή συνεδρία μέσω internet για επίλυση αποριών διάρκειας δύο ωρών. Συνολική διάρκεια 9 ώρες και 10 λεπτά.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο όσο ταχύρρυθμα επιθυμείτε ή με πιο αργό ρυθμό, με μέγιστη χρονική διάρκεια παρακολούθησης τους πέντε μήνες από την έναρξη του.
Για περισσότερες πληροφορίες ή για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.
Πατήστε υποβολή και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.