Σεμινάρια Τουρισμού - Επισιτιστικού Τομέα Υγειονομικοί όροι, διάγραμμα ροής, περιγραφική έκθεση για αδειοδότηση και λειτουργία επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος Περισσότερα Απόβλητα Τροφίμων & Ανακύκλωση Υλικών για Ξενοδοχεία και Επιχειρήσεις Μαζικής Εστίασης. Νόμος 4819/2021. Σπατάλη Τροφίμων Και Τρόποι Αντιμετώπισης Περισσότερα Τιμολόγηση Επισιτιστικών Παρασκευασμάτων και Φορολογία Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Περισσότερα HACCP – Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων Περισσότερα Επαγγελματική Κουζίνα – Οργάνωση, Λειτουργία, Προσωπικό και Εξοπλισμός Περισσότερα