Σεμινάρια Τουρισμού - Επισιτιστικού Τομέα Δημιουργία Μενού Επιχειρήσεων Τροφίμων, Ποτών, Εστιατορίων, Fast Food Περισσότερα Απόβλητα Τροφίμων & Ανακύκλωση Υλικών για Ξενοδοχεία και Επιχειρήσεις Μαζικής Εστίασης. Νόμος 4819/2021. Σπατάλη Τροφίμων Και Τρόποι Αντιμετώπισης Περισσότερα Υγειονομικοί όροι, διάγραμμα ροής, περιγραφική έκθεση για αδειοδότηση και λειτουργία επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος Περισσότερα HACCP – Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων Περισσότερα Επαγγελματική Κουζίνα – Οργάνωση, Λειτουργία, Προσωπικό και Εξοπλισμός Περισσότερα Τιμολόγηση Επισιτιστικών Παρασκευασμάτων και Φορολογία Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Περισσότερα