Επιμορφωτικό Online Σεμινάριο: Απόβλητα Τροφίμων & Ανακύκλωση Υλικών για Ξενοδοχεία και Επιχειρήσεις Μαζικής Εστίασης. Νόμος 4819/2021. Σπατάλη Τροφίμων Και Τρόποι Αντιμετώπισης
Εγγραφές έως Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2024
Έναρξη τμήματος 28/11/2024
Κόστος 120 ευρώ και διευκόλυνση καταβολής σε 2 δόσεις των 60 ευρώ
- Διάρκεια 9 ώρες
Παρακολούθηση μέσω internet όποια ώρα και ημέρα θέλετε
με συνδυασμό βιντεοσκοπήσεων και σημειώσεων
- Για την εγγραφή, καταβάλλετε την 1η δόση των 60 ευρώ ή όλο το ποσό των 120 ευρώ. Στη συνέχεια ειδοποιήστε μας ότι βάλατε τα χρήματα στο info@semigo.gr ή στο (+30) 22310-51262.
- Για τους τρόπους πληρωμής πατήστε εδώ.
- Βεβαίωση παρακολούθησης. Εκδίδεται από το κέντρο μας, αναγνωρισμένο από τον ΕΟΠΠΕΠ.
- Σημειώσεις διαθέσιμες για αποθήκευση στη συσκευή σας.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
A) ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ
- Ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και επιχειρήσεων εστίασης,
- Στελέχη ξενοδοχειακών μονάδων,
- Στελέχη μαζικής εστίασης,
- Εσωτερικούς επιθεωρητές συστημάτων για Ξενοδοχεία και Επιχειρήσεις Μαζικής Εστίασης,
- Ξενοδοχοϋπαλλήλους,
- Υπαλλήλους στη μαζική εστίαση,
- Οποιοδήποτε άτομο έχει ενδιαφέρον για την επιμόρφωση στον τομέα Προτύπων Ασφαλείας και Κανονισμών για Ξενοδοχεία και Επιχειρήσεις Μαζικής Εστίασης.
Β) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
- Εκπαιδευτικοί στόχοι
- Λίγα λόγια – Εισαγωγή
- Γραμμική Οικονομία
- Κυκλική Οικονομία
- Σπατάλη τροφίμων & τρόποι πρόληψης
- Νόμος 4819/2021
- Ανάλυση Επιμέρους νομοθεσίας: ιεράρχηση αποβλήτων, βιοαπόβλητα, ΗΜΑ ΚΑΙ «πληρώνω όσο πετάω» .
- Zero waste στην εστίαση & φιλοξενία: οφέλη, στάδια επίτευξης, βιώσιμες προμήθειες, πράσινα κριτήρια, ανακύκλωση.
- Βιώσιμη διαχείριση νερού
- Βιώσιμη διαχείριση ενέργειας
- Greenwashing
- Πιστοποίηση
- Μελέτη Περίπτωσης
- Συμπεράσματα
Γ) ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ
Λίγα λόγια για την Ελπίδα Ταλιουράκη…
Η Ελπίδα Ταλιουράκη είναι απόφοιτος του τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του ΑΤΕΙ Αθηνών, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων Πιστοποιημένη από τον ΕΟΠΠΕΠ και Εκπαιδεύτρια ΕΦΕΤ. Τα τελευταία 15 χρόνια έχει εργαστεί ως Υπεύθυνη διασφάλισης ποιότητας σε επιχειρήσεις μαζικής εστίασης, σε ξενοδοχείο και ως εξωτερική συνεργάτης για επιθεωρήσεις υγιεινής σε καταστήματα λιανικής πώλησης τροφίμων. Επίσης, εργάζεται ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων σε Ι.Ε.Κ. και Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Την παρούσα χρονική περίοδο παρακολουθεί το ΜΠΣ: «Βιοοικονομία, Κυκλική Οικονομία και Βιώσιμη Ανάπτυξη» από το Πανεπιστήμιο Πειραιά.
Δ) ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
Πλήρης αλληλεπίδραση, μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις απευθείας μέσω του μικροφώνου σας ή μέσω chat και ο εισηγητής σας απαντά.
Ε) ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ, ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Για την εγγραφή, καταβάλετε την 1η δόση των 60 ευρώ ή όλο το ποσό των 120 ευρώ. Στη συνέχεια ειδοποιήστε μας ότι βάλατε τα χρήματα στο info@semigo.gr ή στο (+30) 22310-51262.
Ζ) ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
Επτά βιντεοσκοπημένες συνεδρίες συνολικής διάρκειας επτά ωρών. Επιπλέον μία ζωντανή συνεδρία μέσω internet για επίλυση αποριών διάρκειας δύο ωρών. Συνολική διάρκεια 9 ώρες.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο όσο ταχύρρυθμα επιθυμείτε ή με πιο αργό ρυθμό, με μέγιστη χρονική διάρκεια παρακολούθησης τους πέντε μήνες από την έναρξη του.
Για περισσότερες πληροφορίες ή για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.
Πατήστε υποβολή και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.